اگر کانال یوتیوب دارید، قطعا برای شما هم اتفاق افتاده است بخواهید یکی از ویدیوهایی را که آپلود کرده‌اید، حذف کنید. این احتمال وجود دارد یکی از ویدیوها به صورت اشتباه آپلود شده باشد و بخواهید در کمترین زمان ممکن، آن را حذف کنید. مهم نیست دلیل شما برای حذف ویدیو از کانال یوتیوب چیست، اما نکته مهم، یادگیری حذف ویدیو از کانال یوتیوب است که ما قصد داریم در این مقاله آموزش دهیم.

حذف ویدیو از کانال یوتیوب در دسکتاپ

همانطور که انتظار دارید، فقط می‌توانید ویدیوهایی را حذف کنید که در گذشته آپلود کرده‌اید؛ خوشبختانه این کار در وبسایت به آسانی انجام خواهد شد. برای شروع کار در رایانه وارد وبسایت یوتیوب شوید و در گوشه سمت راست قسمت بالا روی نماد پروفایل کاربری کلیک کنید. در صورتی که وارد سیستم نشده‌اید، هم اکنون کار ورود به حساب کاربری را انجام دهید و در غیر این صورت، YouTube Studio را انتخاب کرده تا وارد بخش مدیریت کانال شوید.

مطالب پیشنهادی
حذف ویدیو از کانال یوتیوب - 0

فایل‌های ویدیویی موجود در سمت چپ را انتخاب نمایید تا بتوانید تمام فایل‌های ویدیویی بارگذاری شده در کانال خود را مشاهده کنید. کلیه فایل‌های ویدیویی یوتیوب به صورت پیش فرض مطابق با تاریخ آپلود، مرتب‌سازی می‌شوند. در ادامه روی ویدیویی که می‌خواهید حذف کنید، کلیک کنید، سپس با گزینه‌هایی برخورد خواهید کرد که باید حذف برای همیشه (Delete Forever) را انتخاب کنید.

حذف ویدیو از یوتیوب - 2

در صورتی که می‌خواهید فیلم‌های زیادی را به صورت همزمان حذف کنید، می‌توانید از کادر مخصوص موجود در سمت چپ برای انتخاب فایل‌های ویدیویی مورد نظرتان استفاده کنید. هنگامی که آماده بودید، روی گزینه More Actions قسمت بالا کلیک کرده و گزینه Delete Forever را انتخاب نمایید.

در ادامه یک پنجره جدید نمایش داده می‌شود که دستور شما مبنی بر حذف ویدیو از یوتیوب را یادآوری می‌کند تا تایید نهایی را صادر کنید. پس از آن که کادر جدید نمایش داده شد و تصمیم شما هم مبنی بر حذف ویدیو قطعی است، فقط باید گزینه Delete Forever را انتخاب کنید. این همان چیزی است که شما باید برای حذف ویدیو از یوتیوب بدانید. فقط به خاطر داشته باشید که انجام این کار دائمی است. در صورتی که می‌خواهید یک کپی از فایل ویدیویی برای خودتان داشته باشید، یک دکمه دانلود فیلم توسط یوتیوب قرار داده شده و می‌توانید از آن استفاده نمایید.

حذف ویدیو از یوتیوب - 3

حذف ویدیو از کانال یوتیوب در موبایل

آیا شما از گوشی هوشمند خود بیشتر از دسکتاپ یا لپ‌تاپ استفاده می‌کنید؟ باید بدانید حذف ویدیو از یوتیوب در گوشی هوشمند هم امکان‌پذیر بوده و کار دشواری نیست.

ابتدا برنامه یوتیوب را در آیپد، آیفون یا یکی از دستگاه‌های اندرویدی خود باز کنید. در صفحه اصلی روی نمایه کاربری که در سمت راست قرار دارد، ضربه بزنید. در صورتی که از قبل وارد حساب کاربری نشده‌اید، هم اکنون باید کار ورود را انجام دهید.

در ادامه، کانال خود را از لیست انتخاب کنید. هنگامی که صفحه کانال یوتیوب شما نمایش داده شد، می‌توانید با استفاده از برگه مربوط به فایل‌های ویدیویی، دسترسی کامل به کلیه ویدیوهای آپلود شده را داشته باشید.

ویدیویی را که می‌خواهید حذف کنید، پیدا کرده و روی منوی سه نقطه کنار آن ضربه بزنید. در لیست تنظیماتی که ظاهر می‌شود، گزینه حذف (Delete) را انتخاب کرده و آن را تایید کنید.

برنامه یوتیوب گوشی هوشمند، بسیار محدود است، بنابراین نمی‌توانید کار بیشتری انجام دهید. در صورتی که می‌خواهید ابزارهای مدیریت بهتر فیلم‌ها را مورد استفاده قرار دهید، ما به شما YouTube Studio را برای اندروید یا iOS پیشنهاد می‌کنیم؛ این گزینه امکانات بیشتری را مشابه یوتیوب در دسکتاپ در اختیارتان قرار خواهد داد.

لینک دانلود YouTube Studio نسخه اندروید

لینک دانلود YouTube Studio نسخه iOS

بعد از حذف ویدیو از کانال یوتیوب چه اتفاقی خواهد افتاد؟

باید بدانید با انجام اقدامات بالا، فایل‌های ویدیویی شما برای همیشه از یوتیوب حذف خواهند شد و هیچ راهی برای بازیابی وجود ندارد. همچنین بیشتر داده‌های مرتبط با فایل‌های ویدیویی مانند نظرات و لایک‌ها هم از بین خواهند رفت.

مخاطبان نمی‌توانند با جستجو هم به فایل‌های ویدیویی دست پیدا کنند. در صورتی که برخی کاربران لینک فایل ویدیویی را ذخیره کرده باشند و بخواهند مجددا وارد صفحه شوند و آن را مشاهده کنند، پیامی مبنی بر حذف ویدیو از یوتیوب نمایش داده خواهد شد.

بر اساس اطلاعات موجود، یک صفحه در یوتیوب نمایش داده می‌شود که بیانگر مدت زمان تماشای فایل مورد نظر است.

آیا امکان بازیابی فایل‌های ویدیویی حذف شده وجود دارد؟

همانطور که گفته شد، امکان بازیابی فایل‌های ویدیویی حذف شده از یوتیوب وجود ندارد. در صورتی که بلافاصله پس از حذف ویدیو، نظر شما تغییر کرد، باید با پشتیبانی یوتیوب ارتباط برقرار کنید و از آن‌ها بخواهید فایل را بازیابی کنند؛ البته این فرآیند، زمان‌بر است.

توصیه می‌کنیم یک نسخه کپی از ویدیوهای موجود در یوتیوب را حفظ کنید تا در صورت تغییر نظرتان، بتوانید مجددا آپلود را انجام دهید.

آیا می‌توان فیلم را از حالت انتشار به خصوصی تغییر داد؟

از آن جایی که حذف ویدیو از یوتیوب باعث حذف کامل آن خواهد شد، قرار دادن فایل ویدیویی در حالت خصوصی می‌تواند انتخاب بهتری باشد؛ با انجام این کار، فایل ویدیویی برای همیشه حذف نمی‌شود و فقط مخاطبین نمی‌توانند آن را مشاهده کنند. همچنین بازیابی فایل ویدیویی هم به راحتی امکان‌پذیر است.

برای تغییر وضعیت فیلم باید مراحل بالا را دنبال کنید و در ادامه یک ستون را در کنار هر ویدیو خواهید دید.

کانال‌های ویدیویی

حذف ویدیو از یوتیوب - 6

برای این کار می‌توانید از سه گزینه زیر استفاده کنید:

  • عمومی (Public): تمام کاربران می‌توانند فایل ویدیویی را مشاهده کنند. همچنین در جستجوها و صفحه کانال هم مشخص می‌شود.
  • لیست نشده (Unlisted): هر فردی که لینک را دارد، می‌تواند ویدیو را مشاهده کند. ویدیو در صفحه کانال شما نمایش داده نخواهد شد و در صورتی که یک کاربر، آن را به لیست پخش عمومی اضافه کند در جستجوها نمایش داده می‌شود.
  • شخصی (Private): فقط شما و افرادی که مشخص کرده‌اید، می‌توانند فایل ویدیویی را مشاهده کنند. ویدیو را انتخاب کرده تا وارد صفحه جزئیات آن شوید، سپس روی منوی سه نقطه کلیک کرده و حالت اشتراک‌گذاری را به خصوصی تغییر دهید.
حذف ویدیو از یوتیوب - 7

روش مشاهده فایل‌های ویدیویی حذف شده در یوتیوب

با این که حذف کردن ویدیو از کانال یوتیوب راهی برای بازیابی باقی نخواهد گذاشت، اما باید بدانید روش‌هایی وجود دارد تا شانس خود را برای مشاهده مجدد فایل‌های ویدیویی امتحان کنید. به عنوان مثال می‌توانید نام ویدیو را در یوتیوب و گوگل جستجو کنید؛ این احتمال وجود دارد یک حساب شخص ثالث، ویدیوی مورد نظرتان را در صفحه کاربری خود آپلود کرده باشد.

بد نیست بدانید می‌توانید از Wayback Machine هم برای مشاهده فایل‌های حذف شده استفاده کنید. شما باید URL ویدیو را وارد کنید تا بتوانید صفحه مورد نظرتان را مشاهده کنید. البته شاید امکان مشاهده نظرات وجود داشته باشد، ولی بعید به نظر می‌رسد امکان مشاهده کامل ویدیو وجود داشته باشد.

در نهایت اگر فیلم در حالت خصوصی قرار داشته باشد، می‌توانید از مالک کانال درخواست کنید تا به شما برای مشاهده آن دسترسی بدهد.

روش ریپورت ویدیو در یوتیوب

باید بدانید حذف ویدیوی یک کاربر دیگر در یوتیوب امکان‌پذیر نیست، اما اگر ویدیویی را مشاهده کردید که فکر می‌کنید قوانین یوتیوب را نقض کرده است، می‌توانید آن‌ها را گزارش دهید.

برای انجام این کار باید از یک فایل ویدیویی یوتیوب بازدید کرده و روی منوی سه نقطه موجود در قسمت پایین کلیک کنید. در ادامه باید گزینه گزارش (Report) را انتخاب کرده و یک علت را هم بیان کنید.

حذف ویدیو از یوتیوب - 8

هیچ تضمینی وجود ندارد که یوتیوب گزارش شما را در مدت زمان کوتاه مورد بررسی قرار دهد، اما انجام این کار می‌تواند بهترین روش برای حذف ویدیو با محتوای نامناسب در یوتیوب باشد.

به یاد داشته باشید فقط ویدیوهایی را باید گزارش دهید که به صورت آشکار مخالف دستورالعمل‌های یوتیوب باشند.

هم اکنون می‌دانید چگونه باید فیلم‌های خود را از یوتیوب حذف کنید. به خاطر داشته باشید که در صورت عدم تمایل برای حذف ویدیو از کانال یوتیوب، روش‌های دیگری همانند خصوصی کردن آن‌ها برای پنهان کردن ویدیو از دید مخاطبین هم وجود دارد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید