اینطور فکر نکنید که تمام کاربران لینکدین همانند شما حرفه‌ای هستند، زیرا لینکدین هم مشابه تمام شبکه‌های اجتماعی مملو از حضور تبلیغ‌کنندگان، کلاهبرداران و افرادی است که اهداف صحیح ندارند. خوشبختانه شما می‌توانید مخاطبین دردسرساز را به راحتی مسدود کنید و ما در این مقاله قصد داریم روش بلاک کردن در لینکدین را به شما آموزش دهیم.

چرا شما باید کاربران را در لینکدین بلاک کنید؟

احتمالا شما هم تاکنون ارتباطاتی را ناخواسته برقرار کرده‌اید یا درخواست افرادی که پیشنهاد دوستی ارسال می‌کنند را بدون نگاه کردن به جزئیات پروفایل شخصی آن‌ها پذیرفته‌اید. توجه داشته باشید افراد زیادی ممکن است وارد لینکدین شوند و بخواهند باعث ایجاد مزاحمت برای کاربران شوند؛ شما باید آن‌ها را شناسایی و به هر قیمتی شده از آن‌ها دوری کنید.

خبر خوب این است که لینکدین به شما اجازه می‌دهد کاربران مزاحم را مسدود کنید و در صورتی که تصمیم نهایی خود را مبنی بر قطع ارتباط کامل گرفته‌اید، حتی امکان حذف کاربران هم وجود دارد. شما ممکن است بخواهید کاربران مختلف را به دلایل مختلفی بلاک کنید، از جمله:

  • مشاهده اعضایی که از شما درخواست دریافت وجه دارند.
  • اعضایی که از کلمات نادرست و ناپسندی استفاده می‌کنند، یا سراغ استفاده از عبارت‌های نژادپرستانه می‌روند.
  • شما با یک کلیک اشتباه باعث شده‌اید یک شخص از لیست تماس یا ایمیل به لینکدین دعوت شود و با شما ارتباط برقرار کند.
  • افرادی که سعی می‌کنند از شبکه اجتماعی لینکدین به عنوان یک وب سایت و اپلیکیشن دوستیابی استفاده کنند.
  • افرادی که رفتار وحشتناکی از خود نشان می‌دهند.

شیوه بلاک کردن در لینکدین

شما برای مسدود کردن کاربران در شبکه اجتماعی لینکدین باید از پروفایل آن‌ها بازدید کنید. یک عضو لینکدین می‌تواند بازدید کاربران از پروفایل را مشاهده کند، اما هنگامی که شما کاربران را بلاک می‌کنید، چنین پیغامی برای آن‌ها نمایش داده نخواهد شد؛ در این حالت نباید لحظه‌ای در بلاک کردن کاربر موردنظرتان تردید کنید، زیرا تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند بازدید شما از پروفایل شخصی خود را مشاهده کند.

۱. شما باید از نوار جستجوی لینکدین، فرد موردنظر خود را از لیست ارتباطات پیدا کنید.

بلاک کردن در لینکدین

۲. وارد پروفایل کاربر موردنظرتان شوید و در ادامه مراحل زیر را دنبال کنید.

۳. روی گزینه More کلیک کنید؛ این گزینه در قسمت پایین تصویر پروفایل کاربران قرار دارد. سپس از لیست مربوطه گزینه Report/Block را انتخاب نمایید.

بلاک کردن در لینکدین-1

۴. جعبه‌ای برای شما نمایش داده می‌شود که در آن از شما سوال می‌شود می‌خواهید چه کاری انجام دهید؟ سه گزینه وجود دارد که گزینه مورد نظر شما همان Block می‌باشد.

بلاک کردن در لینکدین-2

۵. در ادامه یک کادر جدید نمایش داده می‌شود و از شما می‌پرسد که آیا نسبت به بلاک کردن کاربر موردنظرتان، اطمینان دارید؟ گزینه آبی رنگ مسدود سازی را انتخاب کنید و در غیر این صورت، روی گزینه بازگشت (Go Back) کلیک کنید.

تمام شد؛ هیچ اعلان دیگری دریافت نخواهید کرد و کاربر موردنظرتان هم هیچگونه پیامی مبنی بر بلاک شدن از سوی شما دریافت نمی‌کند. بد نیست بدانید لینکدین به شما اجازه می‌دهد حداکثر هزار نفر را بلاک کنید.

چگونه باید کاربران را از حالت بلاک، خارج کنید؟

اگر می‌خواهید یکی از کاربران موردنظرتان را که در گذشته بلاک کرده‌اید از لیست خارج کنید، باید وارد بخش مربوطه شوید. بد نیست بدانید که این لیست می‌تواند به شما پس از بلاک کردن افراد هم کمک کند تا نسبت به بلاک شدن قطعی کاربر موردنظرتان اطمینان حاصل کنید. همچنین به شما کمک می‌کند بتوانید مخاطبین بلاک شده و همچنین مدت زمان بلاک شدن آن‌ها را مشاهده کنید.

  • روی نماد Me موجود در بالای صفحه لینکدین کلیک کنید.
  • از منوی کشویی وارد بخش تنظیمات و حریم خصوصی (Settings & Privacy) شوید.
  • برگه حفظ حریم خصوصی در صفحه تنظیمات شخصی شما باز می‌شود. شما باید روی گزینه مسدودسازی و مخفی کردن (Blocking & Hiding) موجود در نوار کناری سمت چپ کلیک کنید.
  • در ادامه روی گزینه Change on Blocking موجود در لیست کلیک کنید.
  • نام کاربری شخص موردنظرتان را از لیست پیدا کرده و روی Unblock کلیک کنید. رمز عبور ورود به سیستم لینکدین در جعبه‌ای ظاهر می‌شود که پس از وارد کردن آن باید روی گزینه آبی رنگ کلیک کنید.
بلاک کردن در لینکدین-4

توجه داشته باشید که در صورت تصمیم شما مبنی بر بلاک کردن مجدد افراد، حداقل باید 48 ساعت صبر کنید.

روش بلاک کردن افراد در برنامه موبایل لینکدین

در صورتی که از برنامه موبایل شبکه اجتماعی لینکدین استفاده می‌کنید، باید بدانید مراحل بلاک کردن کاربران تفاوت چندانی با روش بلاک کردن آن‌ها در نسخه وب ندارد. در این بخش روش بلاک کردن کاربران در برنامه لینکدین سیستم عامل iOS را آموزش داده‌ایم.

  • کاربر موردنظرتان را پیدا کرده و وارد پروفایل کاربری آن شوید.
  • روی گزینه More که در پایین تصویر پروفایل قرار دارد، ضربه بزنید.
  • گزینه Report or Block که روی صفحه مشخص است را انتخاب کنید.
  • در ادامه روی گزینه Block کلیک کنید؛ این گزینه در کادری قرار دارد که از شما می‌پرسد می‌خواهد چه کاری انجام دهید؟
  • در پنجره بعدی که نمایش داده می‌شود، گزینه بلاک (Block) را انتخاب کنید تا بدین ترتیب، تصمیم خود مبنی بر بلاک کردن کاربران را مورد تایید قرار داده باشید.

هنگامی که شما کاربران را در لینکدین بلاک کنید، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

شما باید برخی هشدارها هنگام تصمیم‌گیری مبنی بر بلاک کردن کاربران را مورد توجه قرار دهید که می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • سابقه بازدید افراد از نمایه پروفایل شما نمایش داده نخواهد شد.
  • شما نمی‌توانید وارد پروفایل کاربری شوید که در لینکدین مسدود کرده‌اید.
  • کلیه تایید‌ها و کامنت‌های کاربران بلاک شده از نمایه و پست‌های شما حذف خواهند شد.
  • لینکدین نام افرادی که شما ممکن است بدانید را به شما نشان نخواهد داد.
  • کلیه اعلان‌های مربوط لینکدین از تمام اعضا حذف خواهند شد.
  • تمام محتوای مشترک میان شما و کاربران بلاک شده از بین خواهد رفت.
  • تمام پیام های شخصی میان هر دو عضو، غیرفعال خواهد شد.

در صورتی که شما در یکی از گروه‌های لینکدین عضو هستید، باید بدانید حذف و بلاک کردن اعضاء فقط توسط مدیر گروه انجام می‌شود و شما می‌توانید با ریپورت کردن کاربران موردنظرتان که در خلاف با سیاست‌های گروه رفتار کرده‌اند، مدیر را از اقدام آن‌ها آگاه کنید.

آیا کاربران بلاک شده می‌توانند پروفایل شما را مشاهده کنند؟

بله، این امکان وجود دارد؛ در حقیقت لزومی ندارد فرد بلاک شده بخواهد مستقیما وارد پروفایل شما شود، بلکه می‌تواند از یک کاربر دیگر برای ورود به پروفایل شما استفاده کند. شما باید تنظیمات حریم خصوصی را به خوبی مورد بازبینی قرار دهید تا بدین ترتیب از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری به عمل آورید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید